LA COSTA DE L’ESTARTIT, UN INDRET NATURAL ÚNIC

L’entorn del massís del Montgrí, les illes Medes i els aiguamolls del Baix Empordà presenta un excepcional interès tant des del punt de vista geològic i biològic, com paisatgístic i cultural, fet pel qual la Generalitat el va convertir en Parc Natural, el 21 de maig de 2010.

Contemplar aquest entorn és com tornar enrere en el temps i gaudir de l’àmbit florístic, faunístic i paisatgístic d’un ecosistema estable i íntegre. El Montgrí ens descobreix un indret natural únic, on l’empremta de l’home ha deixat un patrimoni cultural extraordinari.

Si aneu amb família, amics o parella teniu diferents opcions per descobrir la seva bellesa natural: 

  • La primera és una travessia marítima per les profunditats de la costa del Montgrí a bord dels Nautilus, unes embarcacions que poden accedir als hàbitats marins. L’excursió inclou una visita a les Illes Medes i a la Costa del Montgrí.
  • La segona és una activitat al’escola Eolis Kite que combina la bellesa del paisatge amb una experiència aquàtica segura i còmode de Paddle Surf. Els monitors de l’escola us aproximen amb barca fins a l’indret de la visita, les Illes Medes o la Roca Foradada. Un cop allà es fa les explicacions de l’activitat i una petita ruta d’una hora de durada. 

 

Una inoblidable experiència que permet conèixer, de primera mà, el que succeeix en un medi d’incalculable valor biològic i ecològic.

De eoliskite Sin categorizar